Om oss

Vi vet av egen erfarenhet att det inte är helt lätt att hitta skor i stora storlekar ute i de fysiska butikerna. Det är också många som behöver breda skor, vilket inte heller alltid är så lätt att hitta. Stora skor kan behövas både på längden och på bredden! Däremot finns det ett stort utbud av stora damskor, stora herrskor, breda damskor och breda herrskor att finna i flera onlinebutiker. På den här sidan samlar vi tips om skobutiker på nätet som har damskor och herrskor i stora och/eller breda storlekar i sina sortiment.

När det gäller t ex damskor i stora storlekar har vi läst att ca 13 % av den kvinnliga befolkningen i Sverige tar storlek 41 eller större i skor. Det innebär att det i realiteten är ganska många kvinnor som behöver större skostorlekar än de vanliga "standardstorlekarna".

Har man stora fötter och därmed svårt att hitta skor i rätt storlek är det lätt att bli fixerad vid sitt "fotproblem". Vi har förstått att det här verkligen är ett problem för många och det vållar ett onödigt lidande. Vi har märkt av en liten förändring även i de fysiska butikerna, där det idag finns ett något större sortiment av stora skor än vad det fanns för några år sedan. Det största utbudet av stora damskor, stora herrskor och breda skor finns dock fortfarande i onlinebutikerna. Då vi vet att det finns ett ganska stort behov av just stora skor, tyckte vi att det kändes som en god idé att samla tips om bra onlinebutiker som erbjuder stora dam- och herrskor i sina sortiment. Därav denna sida!

Vi hoppas att den här sidan kan vara till hjälp vid sökandet efter damskor och herrskor i stora storlekar samt breda damskor och breda herrskor.

Vi önskar dig lycka till med sko-shoppandet och hoppas att du hittar vad du söker efter!

 

 


Hitta rätt:

Damskor i stora storlekar
Herrskor i stora storlekar

Breda damskor
Breda herrskor

 


 

Fotvårdsprodukter som gör dina fötter glada hittar du hos Fotbutiken:

till Fotbutiken!


Lista över butiker på sidan:

Blue Tomato

bonprix

booztlet

Ellos

Eskor

Fotbutiken

Haglöfs

Nike

Spartoo

Stööks

Tretorn

 


Prenumera på information från storaskor.net!

Vill du få tips om nya länkar, rabattkampanjer m m? Välkommen att prenumerera på information från oss!

När du fyllt i din epostadress och klickat på "Prenumerera", kommer en bekräftelselänk att skickas till dig. För att bekräfta att du godkänner din prenumeration krävs att du klickar på bekräftelselänken.

Läs gärna om vår integritetspolicy här.


 

Tips på andra sidor:

Kläder och skor i udda storlekar:

sizes-for-you.com

 

Skor i små storlekar:

smaskor.se

 

Ballerinaskor i olika storlekar:

Ballerinor.se

 

Presenter på nätet:

presentnavet.se

 

Skicka blommor med blombud:

skickablomma.net

 

 

google-site-verification: google53047db82e6899e7.html